Aquestes són les accions “CONSTRUIM FUTUR” que apropen l’Economia Social i el model cooperatiu a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior i Universitats.
Aquestes accions es duen  a terme en el marc del projecte Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, dins la Xarxa d’Ateneus Cooperatius del Programa Aracoop.

Les activitats són gratuïtes.

// Destinataris/es // 


El programa s’adreça a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior dels centres educatius i Universitats del Vallès Occidental.

// Descripció // 


Es tracta d’un taller presencial introductori al model cooperatiu d’una durada d’hora i mitja, que pot anar seguit, en funció de la demanda i disponibilitat del centre, d’una segona part que consistirà en:
– La visita d’una o vàries cooperatives al centre, relacionades amb el/s cicle/s que s’imparteixen
– “Cooperatives d’Iniciativa social”: aprofundiment en el model de Cooperativa d’Iniciativa Social per a cicles de la família de Serveis a la Comunitat i graus de l’àmbit social

// Calendari //


Els tallers es desenvoluparan de l’1 d’abril al 15 d’octubre de 2017.

// Detall de les activitats // 


Descarregant-vos el document adjunt teniu el detall de les activitats, objectius, continguts, inscripció i altres informacions que us poden ser d’interès.

Descarregar document complert


// Inscripcions //


El projecte té un màxim respecte al número de participants, cal fer la preinscripció a través de l’Ateneu cooperatiu del Vallès Occidental, les places s’ompliran per ordre d’inscripció
Podeu fer la sol·licitud d’inscripció directament des de la web o amb el següent enllaç.

Formulari d’inscripció


// Altres accions i nivells educatius // 


Si voleu treballar l’ESS i el cooperativisme en altres nivells educatius, des de l’Ateneu Cooperatiu us podem derivar al programa “Taller FES COOP! Emprenedoria cooperativa a l’aula” o “Cooperatives d’alumnes” (per al curs 2017-18) adreçats a ESO, Batxillerat i Cicles en general. Trobareu la informació al document adjunt.

// Taula de treball de docents i referents en emprenedoria // 


Si esteu interessats en incloure l’Economia Social i Cooperativa  dins el projecte d’Emprenedoria del Centre o en alguna de les vostres àrees de treball poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Inscripció a la Taula: https://goo.gl/forms/SXfeholQw1USSpX93


// Objectiu de la Taula //

  • Compartir experiències, detectar necessitats, crear sinèrgies i oferir recursos per a la promoció de l’Economia Social i Cooperativa dins els Centres Educatius.
  • Recollir propostes per a millorar la oferta de xerrades i recursos que oferim des de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental per al proper curs 2017-18.

// Professionals a qui s’adreça //

Equips directius, professors de les àrees d’Empresa, Comerç, Administració, FOL, responsables d’Emprenedoria del Centre.
Principalment de CFGS i Universitats, tot i que també es parlarà de recursos adreçats a ESO i Batxillerat.


// Dates de convocatòria //

Pensant en que les diferents dinàmiques i tempos dels centres hem fet dues convocatòries:

Convocatòria de juny

Data: 30 de juny d’ 11 a 12.30 h
Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat
Carrer de Castellví, 8

Convocatòria de setembre

Data: 7 de setembre d’ 11 a 12.30 h
Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat
Carrer de Castellví, 8