En compliment de la Llei 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals i del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), us informem que les dades personals que proporcioneu seran tractades amb la finalitat de gestionar la inscripció al curs i la posterior gestió administrativa associada, incloent la gestió de les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment. El tractament de les seves dades es legitima amb el seu consentiment exprés amb la formalització de la inscripció. Les seves dades no seran tractades a nivell internacional ni per a elaboració de perfils, però seran gestionades a través d’una plataforma externa. Així mateix, seran cedides al Ministeri de Treball i Economia Social d’acord amb la legislació aplicable en vigor. La unitat responsable del tractament de les dades és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives i la entitat encarregada del seu tractament serà l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius del programa d’Economia Social, en virtut segons estableixen las bases d’atorgament de les subvencions del programa Ateneus Cooperatius. Les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment en base als riscos identificats per al seu tractament i seran custodiades durant 5 anys, el temps que estableix l’ordre. Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, suprimir-les, limitar el tractament, sol·licitar la portabilitat, a oposar-vos al seu tractament, i a o ser objecte de decisions individualitzades en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut)

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.ateneucooperatiuvalles.org.

Quines dades personals recollim i per què

 • Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

 • Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

 • Formularis de contacte

 • Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

 • Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 • Analítiques

Informació addicional de Protecció de Dades

Tractament:

Gestió de les subvencions

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals:

Identitat: Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (format per l’agrupació d’entitats: Filigrana Produccions 360, SCCL; Associació Teler Cooperatiu; Associació La Natural Coopmunicació; La Productora, SCCL; Sprintcoop, SCCL; Associació Ateneu Candela; Pol·len Edicions, SCCL; La Natural Coopmunicació, SCCL; L’Eixida, SCCL; La Sàrria, SCCL, i Arqbag, SCCL) i l’Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat 14, 08221, telèfon 93 739 70 00).

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals:

La finalitat és la gestió de les dades de les persones participants en les actuacions subvencionades d’acord amb l’Ordre EMT/167/2021, de 2 d’agost, per la qual s’aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l’economia social i del cooperativisme, i per la gestió de les inscripcions als serveis d’assessorament i/o al taller informatiu d’emprenedoria i economia social, contacte amb les persones inscrites i presentació a les corresponents administracions les dades que siguin necessàries a efectes de justificació dels ajuts amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Les vostres dades es cediran a la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques, si s’escau, amb la finalitat d’obtenir informació estadística per accions relacionades amb la creació i consolidació empresarial. En el cas de projectes d’economia social, les dades es cediran a l’Associació Ateneu Candela, entitat agregada a l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, amb NIF G63464770, per a accions de seguiment relacionades amb la creació i consolidació empresarial, així com amb finalitat estadística i de diagnosi. Les dades també es podran cedir a d’altres empreses/entitats privades amb la finalitat estadística, de diagnosi i per informes, estudis o treballs relacionats amb l’àmbit de l’emprenedoria i l’economia social.

Durant quant de temps conservarem les vostres dades:

Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les quals han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.

Per quina raó utilitzem les vostres dades personals:

A continuació, us expliquem la base legal que ens permet tractar les vostres dades personals: Quan ens doneu el vostre consentiment. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

D’acord amb l’Ordre EMT/167/2021, de 2 d’agost, per la qual s’aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l’economia social i del cooperativisme, és obligació de l’entitat beneficiària de la subvenció, disposar d’una autorització expressa de la persona participant de les actuacions.

A quins destinataris i destinatàries comunicarem les vostres dades:

Les vostres dades seran comunicades a l’òrgan que va concedir la subvenció, en concret a la Direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector,  les Cooperatives i l’Autoempresa que podrà fer les següents verificacions:

 • Comprovació de la vostra identitat
 • Verificació, en cas que la vostra participació en l’activitat subvencionada comporti una inserció laboral, de les dades de vida laboral a la seguretat social.

Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les dades:

 • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que la concerneixen, o no.
 • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.
 • En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
 • En determinades circumstàncies, els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades motivant la sol·licitud. El Departament deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.

Com podeu exercir els drets:

Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a info@ateneucooperatiuvalles.org. També podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu electrònica, adreçant-vos al correu electrònic protecciodades@terrassa.cat o a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Terrassa. Trobareu més informació sobre la nostra política de protecció de dades a http://terrassa.cat/protecciodades

Quines vies de reclamació hi ha:

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, pots fer-ho mitjançant un escrit o a la seva seu electrònica (https://seu.apd.cat).

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i per la nostra política de cookies política de cookies, clica a l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies